Hva møter personer som logger inn på nav.no?

28. juli 2023
Sms-visning på telefon med overskrift NAV og tekst: Hei! Du har fått en ny melding fra NAV. Logg inn på nav.no for å lese meldingen. Vennlig hilsen NAV
Eksempel på sms-varsel med anbefalt tekst
Utsnitt av forsiden av nav.no med logg inn-knapp i høyre hjørne
Forsiden på nav.no med inngang til å logge inn
Min side: Inngang til varsler, utbetalinger, innboks og saker.
Min side etter innlogging på nav.no. Inngang til varsler, utbetalinger, innboks og saker.
Utsnitt av Min side med rød markering av aktive varsler i toppmenyen
Innlogget testperson med aktive varsler. Rød markering vises i varselbjella i toppmenyen. Varsel-panelet på Min side viser antall varsler gruppert etter type.
Min side med varselbjella i toppmenyen ekspandert og utdrag av varsler vises i en liste
Når du trykker på varselbjella, åpnes en liste med aktive varsler.
Min side for en innlogget testperson, Svensk Kiwi. Inngang til varsler og utkast ligger øverst i skjermbildet. Deretter en egen seksjon med overskrift Arbeidsavklaringspenger. En boks viser at søknad om AAP er mottatt men mangler dokumentasjon. Hen får lenker til utbetalinger, innboks og sine siste saker.
Min side for en innlogget testperson som har sendt søknad om AAP.
Innlogget forside for en testperson, Smal Tiger. Innholdet viser først varsler og deretter meldekort.  Det vises ett meldekort til etter-registrering og en boks med informasjon om når neste meldekort kan sendes. Deretter vises det at han er registrert som arbeidssøker og ikke har sendt søknad om dagpenger. Han får lenker til aktivitetsplan og dialog med veileder
Innlogget forside for en testperson som er arbeidssøker.
Innlogget meny for en privatperson. Menyen ligger i tilknytning til navnet på den som er innlogget. Bildet viser lenker i til tjenester i tre kategorier; Dine oversikt, Arbeid og Flere tjenesterInngang til varsler  og utkast ligger øverst i skjermbildet. Lenger ned er inngang til Dine utbetalinger og Innboks. Deretter vises Dine siste saker.
Innlogget meny for en privatperson.
Publisert: 15. februar 2023